Öncelikle Elazığ ve Malatya başta olmak üzere depremin acı yüzünü yaşayıp vefat edenlere Allah’tan rahmet diler, tüm hemşehrilerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletirim.

Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Takımlarımıza dönersek .

İnan'ın ne yazalım, neden bahsedelim bizde bilmiyoruz. Biz iç sahada maçını oynayan Diyarbekir den başlayalım.

Takım için 2.yarı bolca transfer ve iyi iki sonuçla başladı.

Artık Halide Edip Adıvar maçında galibiyetlere başlayıp play off için gücümüzü ortaya koyarız diye düşünüyorken, hem öne geçtiği, hem de rakibin 10 kişi kaldığı maçta bırakın goller bulmayı, üstüne birde gol yiyip çok önemli 2 puan kayıp ediyorsun.

Ben, demiştim söylemini pek sevmem. Ama önceki yazılarımızı ve sosyal medyada yaptığımız programları biraz takip edenler hocamızın bu takım için maalesef yeterli olmadığını, takımın bir iki gömlek üstün olduğunu, yolların ayrıldığı Selahattin Hocanın çok aranacağını belirtmiştik.

Sonuç maalesef aynı oldu ve hoca ile yollar ayrıldı.

Bakın net söylemekte yarar görüyorum. Benim şahsi fikrim, Turan İlgin yönetimi, Selahattin hoca zamanında burada olsaydı yollar ayrılmaz, hatta çok güzel işlerde başarılabilirdi.

Geçmişi kapatıp önümüze bakarsak

Ligi, ilimizi ve kulüp yapısını iyi bilen bir antrenör ile hemen anlaşılmalı, transferin son günleri yaklaşırken sonradan pişman olunmadan takım içinde eksiklikler giderilmeli.

AH AMEDSPOR AH

Direk eveleyip gevelemeden net sorayım

TEK SUÇLU HOCA MIYDI?

Amedspor’da 20 haftada ikinci hoca ile yollar ayrıldı. Şimdi 3.antrenör ile anlaşılacak. Takımımız için geçmiş yapısına uymayan başka takımlar yapınca eleştirilen olay artık Amedspor içinde söylenmeye ve yapılmaya başlandı.

Peki ne yapılsaydı?

Mehmet hoca ile yollar ayrılmasa mıydı? Kulüplerde başarısızlık karşısında ilk hedef olan ve yollanan her zaman teknik direktör olur, bunu biliyoruz ve alışkınız. Peki bu yapıda başta ki cümleyi bir daha yazayım, tek suçlu Budakın mıydı?

Bu kadar altını çizerek yazmamdan anlaşılıyor düşüncem sanırım. Suçu bir yere yıkmak ileri ki haftalar ve sezonlar için bir kaçıştır ve uzun vade de zarardır.

Yapılacaklara gelince

Diyarbekir için yazdıklarım aynen Amedspor için de geçerli.

Zaman kaybetmeden gerekli önlemler alınmalı ve takım yaşadığı sıkıntılı süreçten kurtulmalı. Yoksa işler hiç iyi değil (Tek tesellimiz, çok şükür düşmeye aday rakiplerimiz de bir sıçrama yapamıyor)

Son cümlemizde şu olsun

Allah iki takım içinde tüm taraftarlarımıza sabır versin

Başka bir yazıda görüşmek üzere

Esen Kalın Spor'la kalın