Güneydoğu Ekspres- Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ankara’da görüşmeler gerçekleştirdi, görüştüğü bürokratlardan kente yapılacak hizmetler ve projelerle ilgili önemli sözler aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen’i ziyaret ederek  Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı ile Bağlar Belediyesi’nin koordineli olarak gerçekleştirmeyi planladığı kentsel dönüşüm sürecinde gelinen son aşama için görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Beyoğlu, “Bağlar’da yapmak istediğimiz kentsel dönüşüm için gelinen son aşamayı konuştuk. Bağlarımızı mevcut olumsuz görüntüden kurtaracak güzel gelişmeler olacak” dedi.

İlçeye yeni çöp konteynerleri ve temizlik araçları

Beyoğlu, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel’i ziyaretinde ise yeni nesil çöp konteynerleri ve yeni sistem temizlik araçları için söz aldı.

Görüşmeler hakkında bilgi veren Beyoğlu,”İlçemizin önde  gelen ve önemsediğimiz sorunların başında gelen temizlik konusu için önemli taleplerimiz oldu. İlçemiz için yeni nesil çöp konteyner, yeni sistem temizlik araçları ve bank taleplerimizi  ilettik. Kendileri de sözler ve müjdeler verdi. Her şey temiz Bağlar için, bu hususta güzel gelişmelere tanıklık edeceğiz. Bağlarımıza kazandıracağımız her hizmet bizleri mutlu edecektir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim