Haber İhsan Yılmaz

Güneydoğu Ekspres - Diyarbakır’ın Silvan İlçe Belediyesi, ilçede yardıma muhtaç 45 aileye kış yardımı yaptı.

Silvan Belediyesi bünyesinde kurulan acil durum ekipleri tarafında tespit edilen yardıma muhtaç 45 aileye kış yardımı kapsamında çadır yardımı yapıldı.

Silvan Belediye Eşbaşkanları Naşide Toprak ve Abbas Hilmi Azizoğlu, belediye meclis üyeleri ve personelinden oluşan ekip, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde tespit edilen maddi durumu düşük ve kış aylarında evleri damlayan 45 aileye çadır yardımında bulundu.

Silvan Belediye Eşbaşkanı Naşide Toprak, "Silvan ilçemizde maddi durumu düşük ve yardıma muhtaç olan aynı zamanda evleri damlayan ve penceresi olmayan 45 vatandaşlarımıza çadır yardımı yaptık. Bundan sonrada vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Belediye Eşbaşkanı Abbas Hilmi Azizoğlu ise şunları söyledi:

"Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en büyük önemi vatandaşlara sahip çıkmaktır. Bu bilinçle Belediye olarak ilçemizde yaşayan yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında tespit edilen 45 aileye çadır yardımında bulunduk. Bu çalışmalarda yer alan encümen arkadaşlarımıza ve personelimize şükranlarımı sunuyorum."

Silvan Belediye eş başkanları, Silvan ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan yoksul ve fakir vatandaşlara yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim