Haber - Oya Timuroğlu Boysan

DİYARBAKIR -  Merkezi Antalya’da bulunan Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği (ADGİAD) 24 Ocak'ta merkez üssü Elazığ’ın Sivrice İlçesi olan 6.8 büyüklüğünde deprem de zarar gören vatandaşlara yakacak yardımı gönderdi.

ADGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Eminoğlu, Elazığ’daki depremin kendilerini derinden üzdüğünü ve bu tür doğal afetlerde dayanışmanın büyük önem taşıdığını söyledi.

ADGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Eminoğlu, yönetim kurulu olarak deprem gündemiyle toplanıp, yapabilecekleri konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, şöyle dedi:

“Yönetim kurulumuz acıları bir nebze de olsa paylaşmak adına yardım kararı aldı. Elazığ'da bulunan arkadaşlarımızla yerinde tespit ve görüşme yaparak, en gerekli ihtiyacın yakacak olduğuna karar verildi. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın katkıları ile 40 ton yakacak odun gönderme kararı verdik. Ve yakacakları Elazığ ile Malatya'ya gönderdik.”

Eminoğlu, ADGİAD’ın bu duyarlı yardımını öğrenen iş insanı Muammer Bahtiyar’ın kendileriyle görüşerek, deprem bölgesine kendileri aracılığıyla bir TIR odun göndermek istediğini ve dernek olarak hayırsever iş insanına destek olduklarını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim