Haber Nermin Zengin

Güneydoğu Ekspres - Yeni doğum ünitesinde hayata gözlerini açan bebekleri ve annelerini ziyaret eden Dürdane Beyoğlu, doğum yapan kadınlarla tek tek görüşerek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Beyoğlu’nun bebek çantası hediye ettiği anneler, anlamlı buldukları bu davranıştan dolayı kendisine teşekkür etti.

“Annelerin yanında olmak istedik”

Bu proje ile yeni doğum yapan kadınların yanında olduklarını hissettirmek istediklerini belirten Dürdane Beyoğlu, son derece kutsal olan annelik duygusunu tadan çiçeği burnunda anneleri tebrik etti.

Beyoğlu, “Annelik dünyadaki en kutsal ve ulvi duygulardan biridir. Aynı zamanda kolay değildir,zorlukları vardır. Biz de tam bu noktada Hayata yeni gözlerini açan yarınlarımızın umudu bebeklerimizin kıymetli annelerini tebrik etmek ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Hayırlı evlat yetiştirmek hepimizin arzusudur. Bu vesile ile yeni doğmuş olan evlatlarımıza,bebeklerimize sağlıklı ve hayırlı bir gelecek dileyerek  annelerimize de geçmiş olsun temennilerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim