Haber Ercan Akkar

Güneydoğu EkspresDiyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve bazı müdürler ile birlikte yerel medya mensuplarıyla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu, yerel medyanın sorunlarını dinledi.

Beyoğlu, basının üçüncü gözleri olduğunu, dolayısıyla iyi yaptıkları hizmetler kadar eksik oldukları yönleri de basın aracılığıyla takip edip bir nevi işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi. Başkan Beyoğlu şöyle konuştu:

“Göreve geldiğimizden bu yana Bağlar’da bir taşın üstüne bir taş koymaya gayret ettik. Bağlar 20 yıldır hizmet görmemiş. 8 aydan bu yana sorunları en süratli şekilde tespit ettik ve kısa, orta ve uzun vadeli çözümler ortaya koyarak, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışacağız. Hizmet yaparken parti ayrımı kesinlikle yapmıyoruz. Hatta gerekirse imkanlarımız ölçüsünde diğer ilçe belediyelerimizle de işbirliği yaparak, destek dahi verebiliriz. Çünkü Bağlar’da yaşayan halkımız, tüm ilçelerimizi de kullanıyor. Dolayısıyla bizim için hizmette sınır yoktur.”

“Asfalt şantiyemizi açıyoruz”

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, en büyük sorunlarının asfalt olduğunu da ifade ederek, “6 ayda 24 köyümüzün iç yollarını yaptık. Karacadağ bölgesinde asfalt şantiyemizi açıyoruz. Bu bölgeden çok kaliteli asfalt çıkıyor. Çünkü bazalt taşından yapılan asfaltın ömrü daha uzun oluyor. Dolayısıyla ileri ki süreçte başka ilçelere de asfalt satabiliriz” dedi.

Editör: TE Bilişim