Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Ruhsat Denetim Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde görev yetki ve sorumluluk alanındaki noktalarda akaryakıt istasyonlarında Akaryakıt ve LPG ruhsat, saha, yangın tüpleri, lpg sorumlu müdür, tse, çalışanların yeterlilik sertifikası, genel temizlik, gıda satış yeri (market) ve esnaf ruhsat belgesi denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Bağlar ilçesinde Cemiloğlu ve Sunay Caddesi’nde bulunan akaryakıt istasyonlarını denetleyen Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Ruhsat Şube Müdürlüğü ekipleri, Akaryakıt ve LPG ruhsat, saha, yangın tüpleri, LPG sorumlu müdür belgesi, TSE belgesi, çalışanların yeterlilik sertifikası, genel temizlik ve gıda satış yeri market ’i denetledi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Ruhsat Şube Müdürlüğü ekipleri, akaryakıt istasyonlarındaki marketlerde yer alan gıda ürünlerinin üretim tarihleri ve son kullanma tarihlerini de kontrol ederek işletme sahiplerini ürünler hakkında bilgilendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Ruhsat Şube Müdürlüğü ekipleri, akaryakıt istasyonlarında ruhsat denetleme çalışmaları sonrası Ahmet Bilgin caddesine geçti.

Ahmet Bilgin caddesindeki farklı iş kollarındaki esnafı iş yeri ruhsatlarını denetleyen ekipler, eksik konularda esnafı uyardı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, kent genelinde esnaf ve akaryakıt istasyonlarını aralıksız denetlemeye devam edecek.

Editör: TE Bilişim