Nermin ZENGİN

DİYARBAKIR - Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı Veysi İpek ve cemiyet üyeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Diyarbakır’da yaşanan sorunlar ve çözümleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Eşbaşkan Mızraklı, “Bir arada olmak çok büyük zenginlik. Geçmişte çok daha kritik zamanlarda da yan yana durduk, beraber söyleştik beraber umut biriktirdik, beraber sözler verdik. Şimdi karaya çıktık, artık çalışma zamanı. Onun için seferberlik ruhuyla halkımızın beklentilerine ve taleplerine cevap olacağız, umutlarını diri tutacağız. Zaman zaman burada iyi yaptıklarımızı da içeren yanlış yaptıklarımızı da içeren eleştiriler alacağız. Buna da hazır olmamız gerekiyor, bunun erdemi ile davranmamız gerekiyor. Farkındayız, lütfen söyleyin, eksiğimiz olduğu zaman söylemeniz bizi yaralamamalı. Aksine oradan beslenmeliyiz, güçlenmeliyiz. En büyük yargı makamı halktır. Halkın içinde bu süreci nitelikli olarak gözleyen çevrelerden beslenmek de bize güç verir” diye konuştu.

GGC Başkanı Veysi İpek ise, “Toplumun doğruları, olması gerekenler noktasında kamu adına zaman zaman eleştirilerimiz olacak. Umuyoruz ki her şey Diyarbakır için güzel olur. Hizmet alanı tüm kamuoyuna eşit şekilde dağılır. Hem desteğimizi hem de eleştirilerimizi sizinle bu nokta paylaşacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim