Sur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kumluçat köyü ve kırsal mahallelerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Eşbaşkanı Cemal Özdemir ve meclis üyeleri, Sur ilçesine bağlı köylerde sürdürülen yol çalışmalarını denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Yol yapım çalışmasına ilişkin bilgi veren Cemal Özdemir, kırsal mahallerde ve köylerde yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Özdemir, “Stabilize malzeme yola dökerek mahalle ve köy içi ulaşımın sağlık bir şekilde olmasını sağlıyoruz. Bu tür çalışmalar sayesinde halkımızla daha sık bir araya gelme imkânı buluyoruz. Köy muhtarlarımız ile birlikte mahalle sakinlerimizle de görüş alış verişinde bulunarak daha iyi çalışmalar yaparak hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Köy ve mahallesi önerilerini dinleyip, vatandaşla sohbet eden Sur Belediyesi Eşbaşkanı Cemal Özdemir, halktan gelen talepleri olduğu zaman imkânları ölçüsünde çözüme kavuşturulacağının sözünü de verdi.

Editör: TE Bilişim