Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres - Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu 'İş Dünyası Buluşmaları' kapsamında iş insanlarıyla kahvaltıda buluştu.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır'da yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunmak, sorun ve taleplerin birinci ağızdan dinlenip çözüm yollarının istişare edilmesi amacıyla başlatılan 'İş Dünyası Buluşmaları' kapsamında iş insanlarıyla kahvaltıda buluştu.

Kayapınar ilçesinde bir otelde yapılan kahvaltılı toplantı programına DOGÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Özkılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DİKAD Başkanı Reyhan Aktar ile DİKAD üyeleri,  GÜNTİAD Başkanı İhsan Oğurlu ile üyeleri, TES-DER Başkanı Faysal Araç ile üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları katıldı.

Kahvaltı programının yapıldığı otelin girişinde karşılanan Güzeloğlu, katılımcılarla tek tek tokalaşarak kahvaltı davetine icabet ettikleri için teşekkür etti. Kahvaltının ardından  iş insanlarıyla yeni dönemde yapılacak çalışmalar istişare edildi.

Editör: TE Bilişim