DİYARBAKIR - Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyoğlu, daha sonra Demir, Bozan, Polat, Erkuş ve Ok ailelerine misafir oldu.

Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ile AK Parti Bağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatime Alakuş’un da hazır bulunduğu ziyaretlerde vatandaşların ilgisi ile karşılanan Başkan Beyoğlu, çeşitli hediyeler takdim ettiği çocuklarla yakından ilgilendi.

 Bazı çocukları kucağına alarak onlarla oynayan Beyoğlu, vatandaşların yaşadığı sorunları yerinde görerek çözüm üretmekten mutlu olduklarını kaydetti.

“Vatandaşı kendi ayağımıza getirmeyeceğiz, biz onların ayağına gideceğiz” diyen Başkan Beyoğlu, halkın öneri ve taleplerini dikkate alarak ortak akılla hizmet üretmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Beyoğlu, “Burada esas misafir olan biziz.Milletimiz bu makamların sahibidir. Vatandaşı kendi ayağımıza getirmeyeceğiz. Samimiyet,gayret ve tevazu ile kendimiz onların ayağına gideceğiz.  Onlarla bir araya gelmekten büyük bir muhabbet duyuyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim