DİYARBAKIR Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, Ortadoğu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (OSGİAD) Kurucu Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ile Güneydoğu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi  işadamı Hüsnü Pervane, Tuba Özkaya ile dünya evine girdi.

Diyarbakır’da düzenlenen düğüne Pervane ve Özkaya ailelerinin yanı sıra kentteki Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ile iş dünyasının saygın isimleri de katılım sağladı. Çiftin nikahını, Merkez Sur İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Cemal Özdemir kıyarken, nikah şahitliğini ise HDP Şanlıurfa Milletvekili Nimettullah Erdoğmuş, Sur Belediyesi Eşbaşkanı Filiz Buluttekin, HDP Diyarbakır İl Örgütü Eşbaşkanı Hülya Alökmen Uyanık,  Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) eski Başkanı Ahmet Sayar ve OSGİAD Başkanı Şükrü Adanır yaptı.

Düğüne DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, DTSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane, DTSO Meclis üyeleri, Eğil Belediye Eşbaşkanı Mustafa Akkul, görevden alınarak yerlerine kayyum atanan Bismil Belediyesi Eşbaşkanı Orhan Ayaz ve Gülşen Özer, Kocaköy Belediyesi Eşbaşkanı Kasım Pervane, Kayapınar Belediye Eşbaşkanı Davut Kesen, bazı STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetliler, nikahtan sonra gecenin geç saatlerine kadar halay çekerek eğlendi.

Editör: TE Bilişim