Haber Güneş Ocağa

Güneydoğu Ekspres - Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu, Sur İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ahsen Kız Kuran Kursu, Dârü’l İslam İlim ve Gençlik Merkezi ile geliri kuran kurslarında öğrenim gören kızların eğitimine harcanacak kermesi ziyaret etti.

Ziyaretlerine Ahsen Kız Kuran Kursu’ndan başlayan Ayşe Güzeloğlu’na Sur Kaymakamı’nın eşi Meryem Çiftçi, İl Müftüsünün eşi Esra Karabayır, Sur ilçe müftüsünün eşi Gülşen Fakirullah, Sur müftülük müdürünün eşi Mücahide Elif Özdemir, Vaize Sayın Yıldız Aslan, Kuran kursu öğreticisi Emine Baş, Şehit eşi Zeynep Yılmaz, Sur müftülük memuru Neslihan Mutlu ve Sur ilçe Müftüsü Sayın İsmail Fakirullah eşlik etti.

Ahsen Kız Kuran Kursu’nda görevliler tarafından karşılanan Ayşe Güzeloğlu ve beraberindekiler, Kuran Kursu’nda öğrenim gören öğrencilerle yakından ilgilendi. Kursun çalışmaları ile ilgili bilgi alan Ayşe Güzeloğlu, daha sonra öğrenciler tarafından okunan ilahileri dinledi.

Kuran Kursu ziyaretinin ardından Dârü’l İslam İlim ve Gençlik Merkezine geçen Ayşe Güzeloğlu, burada da bir süre görevlilerle görüştükten sonra Sur İlçe Müftülüğü önünde açılan ve geliri kuran kurslarında öğrenim gören kızların eğitimine harcanacak kermesi ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim