Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres - Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla başlatılan ‘Muhtar Saati’ uygulaması Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, DİSKİ Genel Müdür V. Dr. Ahmet Naci Helvacı, Devlet Su İşleri 10. Bölge Müdürü Veysi Kanat, Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, Büyükşehir Belediyesi ve DİSKİ Genel Müdürlüğü daire başkanları, kamu kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Güzeloğlu, toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili muhtarları bilgilendirdi.  Muhtar Saati uygulaması ile mahallelerdeki sorunları daha doğru tespit etmeye başladıklarını ifade eden Güzeloğlu, hızla çözüm ürettiklerini aktardı.

Toplantıya katılan muhtarlar ise mahallelerinde yaşanan sorunları ilettiler. Muhtarların ifade etikleri sorunların muhatabı olan Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı daire başkanları, konu hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Editör: TE Bilişim