Bakanlık tarafında uygulanmakta  olan ve  İl Müdürlüğü, GAP UTAEM, Diyarbakır İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin paydaşları olduğu Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projeleri ile ilgili “Proje Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı” Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Necattin GÖNÇ başkanlığında İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, ilçe müdürlüklerinde projeden sorumlu teknik elemanlar, proje liderleri ve proje teknik elemanları katıldı. Toplantıda, Diyarbakır’da yürütülen 7 adet küçükbaş hayvan ıslahı projesinde proje paydaşları arasında olması gereken eşgüdüm ve birlikte çalışma gerekliliği üzerinde önemle duruldu.

Ayrıca ilgili uygulama talimatı  kapsamında yapılması gereken iş ve işlemler, projenin hedefleri, projede yer alan  yetiştiricilerin durumu ve  sorunları görüşüldü. Proje çalışmaları sırasında karşılaşılan problemler ve bunlara ilişkin çözüm önerileri hakkında yapılan bilgi alışverişin ardından toplantı sona erdi.

Editör: TE Bilişim