Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde yaşanan olaylar sonrası evlerinden ayrılmak zorunda kalan ve şehrin farklı noktalarına yerleşen yetim, öksüz ve engelli çocuklar bir otel tarafından düzenlenen moral gecesinde doyasıya eğlendi.

Liv Suit Otel sahibi Ferman Zaman, otelin kapısının her zaman çocuklara açık olduğunu kaydetti. Zaman, “Diyarbakır’ın çeşitli mahallelerinde oturan, sur mağduru, yetim, öksüz ve engelli çocuklar ve aileleri için otelimizde bir eğlence gecesi düzenledik. Müzikli, sanatçılı gecede misafirlerimize ikramlar sunduk. Hiçbir şekilde maddi bir talepte bulunmadık kendilerinin bizim için hayır duaları maddiyattan daha üstündür. Böylesi bir geceye katkı sunabilmek bizler için mutluluk kaynağı oldu” dedi.

Gecede emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirten Sur mağduru Birgül Yılmaz ise, “Bu gecede emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim, bizim yetimlerimizi sevindirdiler Allah da onları sevindirsin. Çocuklarımız güzel bir gece geçirdi. Bizleri araba ile evden aldılar araba ile götürdüler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. (İHA)

Editör: TE Bilişim