Haber Recep Yılmaz

Güneydoğu Ekspres  – Diyarbakır’ın en köklü eğitim kurumlarından biri olan Ziya Gökalp Lisesi (ZGL) 196671970 mezunları, İstanbul’da bir araya gelerek hasret giderdi, eski günleri yad etti.

ZGL’nin 19667170 mezunları İstanbul Çifte Havuzlar Büyük Kulüp’de bir araya geldi. Kahvaltı yapılan, kahvelerin içildiği buluşmada, espiriler havada uçuşurken, birkaç kişinin hastalığı dışında herkesin sağlıklı bir şekilde buluşmaya katılanları sevindirdi.

Mezunlardan biri de gazetemizin köşe yazarlarından Recep Yılmaz’dı. Yılmaz, buluşmanın çok keyifli geçtiğini ve lise yıllarına geri döndüklerini belirterek, buluşmaya katılanların sohbetlerinin birinci önceliğinin Diyarbakır özlemi ve hasreti olduğunu söyledi.

Buluşmaya katılan tüm arkadaşlarının çok şık olduğunu ve o anları çektikleri fotoğraflarla ölümsüzleştirdiklerini ifade eden Yılmaz, “Çok harika bir gün geçirdik. Lise yıllarına ait şakalarla güldük, Diyarbakır’ı anarak hüzünlendik, hasta arkadaşlarımızın toplantıya katılamamalarıyla ağladık ama her şekilde çok güzel bir gün geçirdik. Umarım bundan sonra ki buluşmalara tam kadro katılırız. Bu arada bulunduğumuz işletme sahipleri ve çalışanlarının gösterdiği misafirperverliğe onsuz teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilişim