Nermin ZENGİN

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kadın istihdamı sağlamak ve dezavantajlı bireylerin çeşitli kurslardan faydalanması için açtığı Kadın Yaşam Merkezlerinde kurs gören ailelerin çocuklarına yönelik hale getir futbol turnuvası düzenledi. Ben u Sen Mahallesi Kadın Yaşam Merkezi’nde bir hafta süren turnuvanın final maçını Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla’nın eşi Lütfiye Atilla da izleyerek turnuvaya katılan tüm çocuklara hediyeler dağıttı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla’nın eşi Lütfiye Atilla Ben u Sen Mahallesi Kadın Yaşam Merkezi yerleşkesinde bulunan sahada kızlar ve erkekler arasında oynanan final maçlarını izleyerek turnuvaya katılan tüm çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla tek tek ilgilenen ve aileleriyle görüşüp sorunlarını dinleyen Atilla, kazanan takımlara kupalarını verdi. Atilla turnuvaya katılan tüm çocuklara bisiklet ve içinde çeşitli hediyelerin olduğu bir paketi dağıttı.

İftar programı düzenlendi

Hediye dağıtımlarının ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Ben u Sen Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar için Kadın Yaşam Merkezi’nde iftar programı düzenledi. İftar vaktinin gelmesiyle dualarla iftarlarını açan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim