Celal KUZU

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla'ya sivil toplum kuruluşlarının ziyareti devam ediyor. Diyarbakır Sağırlar Hakları Eğitim Kültür Spor Derneği Başkanı Mehmet Murat Aykan ve yönetim kurulu üyeleri Atilla'yı ziyaret etti. Makam odasında işitme engellilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin engellilere yönelik çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.

Büyükşehir Belediyesi'nin engellilere destek verdiğini belirten Atilla, "Projelerimizi yaparken engellilerimizi dikkate alıyoruz. Engelli hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımız şekilleniyor. Engellilerin sorunlarına çözüm olacak çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Aykan ise Atilla'ya engellilere verdikleri destekler için teşekkür etti.

Atilla'dan Bağlar ilçesine ziyaret

Bağlar İlçesi Mevlana Halit Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, "Hemşehrilerimize hizmet etmek için varız" dedi.

Asif Batmaz'ın evine giden Atilla, vatantaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Görüşleri dinleyen Atilla, projelerden beklentileri sordu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Atilla, çözüm için beledyenin ilgili birimlerine talimat verdi. Atilla daha sonra yan binada bulunan bir daireye geçerek vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Aynı binada ikamet eden ve trafik kazasında yaralanan Nisa Turan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret boyunca çocuklarla yakından ilgilenen Atilla, onlara oyuncak hediye etti.

Vatandaşlara hizmet etmenin önemli olduğunu belirten Atilla, şöyle konuştu: "Kırık kalpleri onarmamız lazım. Devletin sıcak elini hemşehrilerimize uzatıyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde daha güçlüyüz. Bin yıldır bu coğrafyada beraber yaşıyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hemşehrilerimize hizmet etmek için tüm ekiplerimizle çalışıyoruz. Diyarbakır'ımızın her noktasına en kaliteli hizmetleri götürmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Belediyemizin yürüttüğü projelerle şehrimizde yaşayan herkese en iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda özveriyle çalışıyoruz. Hemşehrilerimize hizmet etmek için varız."

Vatandaşlar da Atilla'ya ziyaret ve yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim