DİYARBAKIR - Oynadığı futbolla gönülleri fetheden Ramazan Kelekçier, 9 çocuklu bir ailenin bireyi olarak, futbol dışında inşaatlarda çalışarak ailesinin geçimine katkıda bulunuyor. Aynı zamanda ligde attığı goller ve oynadığı futbolla göz dolduran Ramazan Kelekçier, efsane Diyarbakırspor'da oynamanın kendisi için çok özel ve gurur verici olduğunu söyledi.

Bir zamanların efsanesi Diyarbakırspor'da forma giymenin kendisini çok gururlandırdığını söyleyen Ramazan, futbola 9 yıl önce başladığını, ancak inşaatlarda çalışmaktan fırsat buldukça  antrenmanlara ve maçlara gittiğini söyledi. Futbolu tutku derecesinde çok sevdiğini  belirten Ramazan orta saha kanat oynamasına rağmen ilk yarıda oynanan 9 karşılaşma sonunda atmış olduğu 15 gol ve 10 asistle şimdiden profesyonel takımların gözdesi haline gelmiş durumda.

"İnşaatlardan futbol sahasına"

 İnşaatlarda dış cephe işlerinde iskele üzerinde ekmeğini kazanan Ramazan,  Galatasaray altyapısında yetiştiğini ve oynadığı futbolla göz doldurduğu ve o dönemlerde kendisine teklif geldiğini ancak yaşının küçük olması ve ailesine bakmak zorunda olduğunu belirterek teklifleri reddettiğini söyledi. Amacının öncelikle Diyarbakırspor'un hak ettiği yere gelmesi için arkadaşlarıyla birlikte uğraş vereceğini, Diyarbakırspor formasını her üstüne giydiğinde kendisine çok büyük heyecan verdiğini belirterek şunları söyledi: "Henüz 22 yaşındayım, Diyarbakırspor forması benim için çok kutsal, burada futbol oynamak benim için gurur veririci. Geçmişte abilerimiz bu forma ve bu arma ile büyük başarılar kazandılar. Bizler şimdi o bayrağı aldık, şimdi amatör ligdeyiz ancak çok iyi bir ekip olduk. İyi bir yönetimimiz var. Benim gol atmamdan çok takımımızın galibiyeti daha önemli. Çünkü futbol bir ekip işi ve biz çok iyi bir ekibiz. İnşallah bu sezon Şampiyon olup süper amatöre çıkmak hedefimizi gerçekleştiririz. Sonrası kader ne getirir tabi ki bilemiyoruz." dedi.

"Üst liglerden izleniyor"

Diyarbakırspor Kulübü Basın sözcüsü Ali Yılmaz'da Ramazan'ın çok efendi bir oyuncu olduğunu belirterek şunları söyledi: "Ramazan ve diğer tüm sporcularımız gerçekten çok özverili, hiç biri maddi beklenti içinde olmadan taşıdıkları formanın kendileri için neler ifade ettiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Takımımızda çok güzel bir birlik ve beraberlik var, tam bir kolej takımı gibiyiz. Ramazan kardeşimiz ilk yarıda önemli işler yaptı, ayrıca çok da mütevazi bir kardeşimiz. Üst liglerden kendisini izleyen ve takip eden takımlar olduğu bilgisi bizlerede geliyor ve Ramazan adına mutlu oluyoruz. Biz yönetim olarak her futbolcumuzun yükselmesi için kendilerine yardımcı oluruz. Burada amaç ona bir gelecek ve önünün açılması için tüm futbolcu kardeşlerimize elbette yardımcı oluruz. Bu sezon bir hedef koyduk bu hedef doğrultusunda şampiyon olmak istiyoruz. Ramazan'da şimdiden attığı gollerle krallık ve asist yarışında  önde gidiyor. Elbette bu durum takımımızda güzel birlikteliği de gösteriyor." dedi. (AJANSLAR)

Editör: TE Bilişim