Sedat IRMAK – ÖZEL HABER

Gazetemiz tarafından önceki gün ‘2. Sanayi Sitesi Esnafı eziyet değil, hizmet bekliyor!’ başlığıyla gündeme getirdiğimiz haberimiz Büyükşehir ve Yenişehir Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipleri harekete geçirdi.

 

Diyarbakır Büyükşehir Yenişehir İlçe Belediyesine bağlı ekipler 2. Sanayi Sitesi girişinde bulunan yolları asfaltlamak için harekete geçerken sanayi sitesinin iç kısımlarında bulunan yollarında Ramazan Bayramı sonrası yapılacağı belirtildi.

 

Esnaflardan Gazetemize teşekkür

Gazetemizde teşekkür eden 2. Sanayi sitesi esnafı Vedat Özkeskin, “Güneydoğu Ekspres Gazetesi tarafından gündeme getirilmesi sonrası yetkili kurumlar bizlere ulaştı. Bizlerde sıkıntılarımızı kendilerine söyledik. Şimdi ekipler geldi ve Sanayi sitesinin giriş yolları asfaltlıyorlar. Tabi bu daha başlangıç ve iç kısımlarda DİSKİ ekiplerinin çalışmalarını tamamlanması sonrası Ramazan Bayramından hemen sonra iç kısımlarda asfaltlanacağı sözü bize verildi. Güneydoğu Ekspres Gazetesi çalışan ve yöneticilerine desteklerinden ötürü esnaf arkadaşlar adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim