Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CİZRE BELEDİYESİ DEMİRDEN 2 KÖPRÜ YAPTI
CİZRE BELEDİYESİ DEMİRDEN 2 KÖPRÜ YAPTI
ŞIRNAK'ın Cizre ilçe belediyesi öğrenci ve çocuklar su kanalı üzerinden ulaşımlarını sağlamak için Cudi Mahallesi'nde demirden iki köprü yaptı.
28 Ocak 2012, 02:22

 

Cizre Belediyesi, Cudi Mahallesi'nde bulunan su kanalı üzerinde bulunan sıradan yapılmış geçitlerin yerine vatandaşların ve çocukların daha rahat gitmelerini sağlayan iki adet demir köprü yaptı. Köprüleri Belediye Meclis üyeleri eşliğinde mahalleye götüren Belediye Fen İşleri Ekipleri köprüleri kurdu. Köprülerin kurulduğunu gören mahalle sakinleri ise köprünün yapımında emekleri olanlara teşekkür ettiklerini belirtti.

 

Yapılan köprü çalışmaları hakkında açıklama yapan Cizre Belediye Başkanvekili Mustafa Gören, o civarda yaşayan yurttaşların orda bulunan kanal yüzünden rahat bir şekilde karşıdan karşıya geçemediğini belirterek, "Bizler bu sorunu öğrendiğimizde hemen kolları sıvadık en erken çözüme gidebilmek için şimdilik 2 adet demir'den yapılmış köprü kurduk. Yağışlı havalarda kanalın suyla dolmasının öğrenciler için tehlike arz ettiği için kanal üzerine bu köprüleri yaptık. Yapılan köprülerle artık mahalle sakinleri, çocuklar ve öğrencilerin hava koşulları ne olursa olsun rahat ve güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilecekler. Bizler en kısa zamanda orda bulunan kanalda çalışmalar yapacağız. Yağmur sularlının taşmaması ve halkımızın zarar görmemesi için orada su kanalı yapacağız. Üstüne belli mesafelerle köprüler yaparak vatandaşlarımızın ulaşım sorununu ortadan kaldıracağız" dedi.

guneydoguekspres.com

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
 

Diğer Haberler

FOTO GALERİ

EN ÇOK OKUNANLAR

  • Bugün haber eklenmedi.

SİTE ANKET

Sizce Demokratik Açılım Bittimi?




LİNK DEĞİŞİMİ