Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adilcevaz'da barış töreni düzenlendi
BİTLİS'in Adilcevaz ilçesi Göldüzü köyünde ikamet eden Erçetin ailesinin kavgalı bireyleri, Adilcevaz Kaymakamı Ahmet Dilsiz'in girişimleriyle barıştırıldı.
11 Şubat 2011, 08:30

BİTLİS’in Adilcevaz ilçesi Göldüzü köyünde ikamet eden Erçetin ailesinin kavgalı bireyleri, Adilcevaz Kaymakamı Ahmet Dilsiz’in girişimleriyle barıştırıldı.

Köyde yapılan barış törenine Kaymakam Dilsiz’in yanı sıra İlçe Müftüsü Yasin Pişkin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Uslu, İlçe Emniyet Müdürü Cihan Ercan ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Dilsiz, törende yaptığı konuşmada, halkın amiri değil hizmetkarları olduklarını belirterek, “Milletimizin dertleriyle dertlenmeli, hüzünleriyle hüzünlenmeli ve sevinçleriyle sevinmeliyiz. Bu konuda müsterih olmalısınız. Burada bulunmamızın da nedeni aranızdaki husumetin son bulması ve bir daha böyle tatsız durumların olmamasıdır” dedi. Müftü Pişkin’in yaptığı açıklamaların ardından taraflar tokalaştı ve barış yemeği yenildi.

guneydoguekspres.com

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
 

Diğer Haberler

FOTO GALERİ

EN ÇOK OKUNANLAR

  • Bugün haber eklenmedi.

SİTE ANKET

Sizce Demokratik Açılım Bittimi?




LİNK DEĞİŞİMİ