Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Derman Babam Facebook'ta
Derman Babam Facebook'ta
DİYARBAKIR - Ünü Türkiye’nin dışına taşan Derman Baba lakaplı Yılmaz Acu, dünyaca ünlü paylaşım sitesi facebook'ta sayfa açtı.
03 Eylül 2010, 02:08

DİYARBAKIR - Ünü Türkiye’nin dışına taşan Derman Baba lakaplı Yılmaz Acu, dünyaca ünlü paylaşım sitesi facebook’ta sayfa açtı.

Facebook’ta açılan sayfasında neler yok ki Derman Baba’nın? Saymakla bitmez.

Aile içi dramlar, hastalar, ağır maddi sorunların altında ezilenler, imkânsızlık nedeniyle okula gidemeyen öğrenciler, intihara kalkışanlar, çocukları kaybolanlar.

Yaklaşık 1 yıldır kayıp olan küçük Leyla’nın bulunması için motosikletiyle İstanbul’a kadar giden ve orada eylem yapan Yılmaz Acu, sabırla arama çalışmalarını sürdürüyor.

Bunun yanısıra doktorlar, işadamları, sanatçılar, gazeteciler, merhum Emniyet Müdürü A.Gaffar Okkan, Genelkurmay Eski Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, merhum işadamları Sakıp Sabancı, Vehbi Koç, Devlet Bakanı Ali Babacan, Valiler, Milletvekilleri, Bakanlar... Kısacası sadece yardım talebiyle değil, toplumun geniş bir kesimi Yılmaz Acu’yu takdir ediyor ve çalışmalarını takip ediyor.

Facebook’ta bulunan sayfası dünyanın muhtelif yerlerinden insanlar tarafından ziyaret edilen Derman Baba’ya aynı zamanda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan hakkında da sayısız yorumlar geliyor. Gelen yorumların odak noktası, Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan’ın, demokrasi tarihinde unutulmayacak çalışmalara imza attıkları yönünde.

Ancak toplumda taş atan çocuklar olarak bilinen ve kanayan yara olarak dile getirilen TMK Mağduru çocuklara yönelik çıkarılan affın genişletilerek, bütün mağdur çocuklara uygulanması talep ediliyor.

Derman Baba Acu’nun sayfasında en fazla yorum yapılan Cumhurbaşkanı Gül olurken, ikinci sırayı ise Başbakan Erdoğan alıyor. Derman Baba’nın sitesinde Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır Milletvekili İhsan Aslan, 7. Kolordu Komutanı Salih Zeki Çolak, eski Milletvekillerinden Sebgetullah Seydaoğlu, Siirtli işadamı Fadıl Akgündüz ve Diyarbakır’ın eski vali yardımcısı halen İstanbul Vali Yardımcısı olan Ahmet Aydın da yer alıyor.

guneydoguekspres.com

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
 

Diğer Haberler

FOTO GALERİ

SİTE ANKET

Sizce Demokratik Açılım Bittimi?




LİNK DEĞİŞİMİ