DİYARBAKIR - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen ‘Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’ ile AK Parti Genel Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı ‘Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda belediye başkanlarına önemli mesajlar verdi.

İki buluşmaya da katılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği mesajları dinleyen ve notlar alan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, düzenli olarak yapılacağı belirtilen bu toplantıların  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayali olan  “akıllı şehirler” uygulamasının başarıya ulaşması adına önemli sonuçlar meydana getireceğini söyledi.

Erdoğan’ın belediyecilikte Türkiye’ye çağ atlatan iyi bir rol model olduğuna dikkat çeken Beyoğlu, “Bu toplantıların düzenli olarak yapılacak olmasını önemli buluyoruz. Hem deneyimlerimizi paylaşacağız, belediyeler olarak işbirliğimizi artırma imkanı bulacağız.  Belediye yönetimleri konusunda örnek teşkil eden başarılı  modeli  başka yerde aramaya gerek yok. En iyi model sayın cumhurbaşkanımızdır. Belediyecilikte Türkiye’ye çağ atlatan ve bizler için rol model olan  sayın cumhurbaşkanımızın mesajlarını iyi anlayarak bu doğrultuda şehrimize hizmetler kazandıracağız. Geride kalan 9 ayda gece gündüz çalışarak Bağlar’a hizmet etmeye çalıştık. Milletimizin bize olan inancı ve dualarıyla bundan sonra çok daha güzel şeyler başaracağız” dedi.

Editör: TE Bilişim