Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres Diyarbakır - Devre arasında şu ana kadar  3 transfer gerçekleştiren Amedspor, forvet transferi için sonuca ulaşmak üzere. Hafta sonuna kadar anlaşmaya varılan oyuncunun açıklanması bekleniyor.

Devre arasında 5 oyuncu ile yollarını ayıran ve şu ana kadar Murat Gürbüzerol, İlker Sayan ve eski oyuncusu Oğuz Çetinkaya’yı  renklerine bağlayan Amedspor’un  hedefi forvet takviyesi.

Furkan Yaman, Muhammed Yılmaz ve Burak Taşdemir gibi hücüm oyuncularıyla yollarını ayırdığı için forvetsiz kalan teknik heyetin talebi üzerine gerçekleştirilen görüşmelerde tecrübeli forvet oyuncularıyla temaslar devam ediyor. Hafta sonuna kadar bu ismin açıklanması bekleniyor.

Yusuf Yağmur sahalara dönüyor

Bu arada Diyarbekirspor’la olan ihtilafından dolayı yarım sezonluk ceza alan Yusuf Yağmur’un cezası tamamlandı. Tecrübeli forvet oyuncusu, bu haftadan itibaren forma giyebilecek.

12 Ocak Pazar günü ikinci yarının ilk hafta maçında Sancaktepe FK ile deplasmanda karşılaşacak olan Amedspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik heyet, tüm oyun planlarını en az 1 puan almak üzerine kuruyor.

Editör: TE Bilişim