Bekir GÜNEŞ

GÜNEYDOĞU EKSPRES - DİYARBAKIR - Amedspor’un geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre salonunda yapılan kongreye önceki başkanlar ve Diyarbakır’da bulunan STK temsilcileri katıldı. Tek listeyle girilen kongrede daha önce de başkanlık yapmış olan Avukat Metin Kılavuz başkanlığa seçildi.

Yönetimde mevcut başkan Ali Karakaş da yer aldı. Yeni oluşacak yönetime başarılar dileyerek sözlerine başlayan Ali Karakaş, Amedspor, Türkiye'de gittiğiniz her şehirde taraftarı bulunan nadir bir kulüptür. Amedpsor' un verdiği mücadele takdir edilmesi gereken bir mücadeledir. Amedspor'a sahip çıkmalı ve büyütmeliyiz” şeklinde konuştu.

‘Amedspor’a destek vereceğiz’

Ardından söz alan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya ise, “Yönettiğiniz kulüp her türlü saldırıya uğruyorsa, federasyon tarafından haksızlığa uğruyorsa, tüm kulüpler her türlü reklamı alırken sizin kulüp bu paydan destek alamıyorsa bazen sadece alanınızda durmak bile bir başarıdır. Taraftar derneklerimiz Amedspor'u her türlü kaza beladan koruyacaktır. Biz DTSO olarak Amedspor'a her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Tekrar kulüp başkanlığına seçilen Metin Kılavuz da Şeffaf ve katılımcı bir kulüp olarak çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Kılavuz, “Şeffaf ve katılımcı bir kulüp olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Amedspor bir hikayedir. Hep beraber biz bunu bir romana çevirelim. Hepimiz bunun taşıyıcısı olalım. ilk 2 ay bizim için önemlidir. Emek vereceğiz. Biz olacağız. Önceki yönetime teşekkür ediyorum. Tüm başkanların bir arada olduğu başka bir kulüp yoktur. Buradan gelecek sezonun sloganını da sizinle paylaşmak istiyorum 'Amedspor Sensin' diyorum.

Editör: TE Bilişim