DİYARBAKIR - Amed Sportif Faaliyetler ve Yeni Çorumspor Pazar günü Diyarbakır Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Amedsportif Kulübü yaptığı açıklamada, tüm tribünlerin bilet fiyatlarının sadece 1 TL olacağına karar verildiğini söyledi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Yönetimimiz Pazar günü saat 13.00'te sahamızda ligin 3'ncü sırasındaki Yeni Çorumspor ile oynayacağımız önemli maç için tüm tribünlerin açılmasına ve tüm tribünlerin bilet fiyatlarını ise sadece 1 TL olmasına karar verdi. Bu vesileyle mutlaka galibiyet almamız gereken önemli maçta sadece Diyarbakırlı hemşehrilerimizi değil, tüm bölgedeki taraftarlarımızı stadyumda bir tek koltuk dahi boş kalmayacak şekilde doldurup takımımıza desteğe çağırıyoruz. Gelin Pazar günü 33 bin kişi kapasiteli Diyarbakır Stadyumu'nda seyirci rekoru kırıp sadece Amedsporumuzu sahiplenerek fair play çerçevesinde takımımıza destek olalım” denildi.

Açıklamanın sonunda şöyle denildi, “Bu önemli ve bir o kadar da zorlu maçta ihtiyacımız olan 3 puanı hep birlikte almaya bekliyoruz. Tribünde 12'nci kişi olarak sen, sahada sporcularımız. Biz zoru severiz. İnanıyoruz. Bir olduk mu yeneriz.Unutma! sen yoksan bir kişi eksiğiz. Takımını yalnız bırakma! Amedspor Sensin.”

Editör: TE Bilişim