Haber Bekir Güneş

Güneydoğu Ekspres - Diyarbakır - Balkan Şampiyonu’nda  şampiyon olan Milli Takım’ın Sporcuları Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret etti.

Beyoğlu, 30 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da yapılan Uluslararası  Balkan Şampiyonası’nda şampiyon olan Türkiye Wushu Milli Takımı’nın sporcularını kabul ederek elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti.

 Balkan ikincisi olan Elif Eren ve Azra Nalioğlu ,beşincilik kazanan Melek Gümüş ile milli takım antrenörü Günay Yay’ı ağırlayan Beyoğlu, Diyarbakırlı sporcuların milli takımda elde ettikleri başarıların sevindirici olduğunu söyleyerek spora ve sporcuya her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

“Sporcularımızın başarısı bizi gururlandırdı”

Beyoğlu, “Gençlik Ve Spor Bakanlığımız ilçemize çok amaçlı dev bir spor tesisi kazandıracak. Diyarbakır’daki gençlerimizin birçok branşta faydalanacağı ve yetişeceği bir spor merkezi olacak. Bununla beraber inşallah Bağlar’ın bir çok bölgesinde spor alanlarını yaparak halkımızın hizmetine sunacağız.  Spora ve sporcuya her alanda tam destek vereceğiz. Milli takım formasıyla yarıştıkları Balkan Şampiyonası’nda önemli başarılara imza atan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz. Kendilerine imkanlar ölçüsünde her türlü desteği sağlayacağız” dedi.

Milli takım ve Diyarbakır Yay Spor Kulübü antrenörü Günay Yay da spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Bağlar Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim