Haber Celal Kuzu

Bağlar Belediyesi, belediyeye bağlı Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren yaz spor okulu çalışmalarına katılan çocuklara spor malzemesi desteği sağladı. Başkan Hüseyin Beyoğlu, “Çocuklarımız bizim için değerlidir, onlarla gurur duyuyoruz” diyerek çocukların ve gençlerin sağlıklı koşullarda spor yapabilmesi için tüm imkanları kullanacaklarını söyledi.

Denizli’de yapılan Uluslararası Karate Şampiyonası’nda şampiyon olan Bağlar Belediyespor sporcusu Sena Kızılaslan, madalyasını Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na takdim etti. Başkan Beyoğlu da şampiyon sporcuyu altınla ödüllendirdi.

Ücretsiz spor imkanı

Bağlar Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan yaz spor okullarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Şu ana kadar yaklaşık 1000 kişinin ücretsiz olan kurslara kayıt yaptırdığı belirtilirken, bir çok branşta faaliyet gösteren çocuklar,alanında uzman eğitmenler  nezaretinde  günün belli saatlerinde çalışmalar yapıyor.

 Yaz spor okulundaki çalışmalara katılan çocuklara belediye tarafından malzeme desteği sağlandı.

Belediyeye ait spor salonunda gerçekleşen malzeme dağıtım törenine katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, faaliyetlere katılan çocuklar tarafından alkışlarla karşılandı. Bağlar Belediyespor Kulübü Başkanı Haşim Merdoğlu’nun da hazır bulunduğu törende çocuklarla yakından ilgilenerek yapılan faaliyetler hakkında bilgi alan Beyoğlu,daha sonra belediye tarafından finanse edilen spor malzemelerini dağıttı.

Editör: TE Bilişim