Haber Nermin Zengin

Güneydoğu Ekspres Diyarbakır - Son galibiyetini 13 Ekim’de elde eden Diyarbekirspor, son 6 resmi maçında galibiyet alamayarak büyük kan kaybı yaşadı. Bu süreçte sadece 2 puan toplayabilen Yeşil-Kırmızılı takım zirveden uzaklaştı.

3. Lig 3.Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak sonraki haftalarda istediği sonuçları alamayan Diyarbekirspor, büyük bir kan kaybı yaşıyor.

Son 6 resmi maçında galip gelemeyerek taraftarlarına derin üzüntü yaşatan Yeşil-Kırmızılı takım, son olarak 13 Ekim’de kendi sahasında 1954 Kelkit Belediyespor’u 1-0 yendikten sonra kazanmayı unuttu.

Kupadaki Adanaspor maçı dahil (3-0) son 6 maçta 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan Diyarbekirspor, 13.hafta itibarıyla ligde liderin 9 puan gerisinde yer alıyor.

Yeni hoca da çare olamadı

Bu süreçte teknik direktör değişikliğine giden Yeşil-Kırmızılı takımda Selahattin Dinçel’in yerine gelen Cüneyt Tiryaki de şu ana kadar düşüşü önlemede  çare olamadı. Tecrübeli teknik adam görev yaptığı iki maçı da kaybetti.

Diyarbekirspor, 14.hafta maçında 24 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Yozgatspor 1959 ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilişim