Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres Diyarbakır - Bir zamanlar Süper Lig’de mücadele ederken 2013 yılında yönetimsel hatalar ve mali sorunlardan dolayı tarihinde ilk kez amatör lige düşen Diyarbakırspor, son iki yılda gelen iki şampiyonluktan sonra bu yıl BAL Ligi’ne ve gelecek sezon da 3.Lig’e yükselerek yeniden profesyonel liglere dönmeyi planlıyor.

Kulüp Başkanı Ekrem Karakoç, bir yandan üst liglere yükselmeyi amaçlarken diğer yandan da gelecek adına sağlam temeller atmak istediklerini söyledi. Karakoç,”Bölgenin Diyarbakırspor’a ihtiyacı var. Diyarbakırspor’un liglerden düşmesinden sonra bölgede oluşan boşluğu da inşallah Diyarbakırspor giderecektir. Bu kutlu mücadelede herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Sezon hazırlıkları başlıyor

Bu yıl oluşturduğu güçlü kadro ile şampiyon olup BAL Ligi’ne yükselmeyi amaçlayan Diyarbakırspor, 28 Eylül’de başlayacak olan Süper Amatör Futbol Ligi için sezon hazırlıklarına başladı.

Kadrosunu önemli ölçüde tamamlayan Diyarbakırspor, Diyarbakır’da ve daha sonra şehir dışında yapacağı kampla yeni sezona hazırlanacak.

Editör: TE Bilişim