Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres - Diyarbakır  Antrenör Mehmet Yazar yönetimindeki takımın sporcuları kazandıkları gümüş madalyayı ve isminin yazılı olduğu 21 numaralı formayı Başkan Beyoğlu’na takdim ederek kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Beyoğlu, ziyaret sırasında başarılı sporcularla tek tek ilgilendi.

“Spora olan desteğimizi kalıcı hale getireceğiz”

 Aynı şampiyonada üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi olan Bağlar Belediyespor sporcusu Sena Kızılaslan da madalyasını Başkan Beyoğlu’na takdim ederken,ziyaret sırasında Bağlar Belediyespor Kulüp Başkanı Haşim Merdoğlu da hazır bulundu. Karete takımı oyuncuları,Kulüp Başkanı Merdoğlu’na da isminin yazılı olduğu 21 numaralı  formayı  hediye ederek teşekkürlerini ifade etti.

Sporculara çeşitli hediyeler takdim ederek bir süre sohbet eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, elde edilen başarı nedeniyle karete takımını tebrik ederek spora ve sporcuya verdikleri desteği kalıcı hale getireceklerini dile getirdi. Beyoğlu,"Gençlerimizin başarılı olması için imkan yaratmaya devam edeceğiz. Bir çok branşta iddialıyız.Bunları hayata geçireceğiz" sözleriyle spora olan yaklaşımlarını ortaya koydu.

Editör: TE Bilişim