Güneydoğu Ekspres - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin 8 - 16 yaş arası çocukların ve gençlerin, fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla ücretsiz olarak düzenlediği, alanında uzman eğitmenlerin görev yaptığı, yetenekli sporcuların spor kulüplerine yönlendirileceği masa tenisi kursu başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın düzenlediği masa tenisi kursu başladı. 8 - 16 yaş aralığındaki bireylerin faydalandığı kurslar, Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde gerçekleşiyor. Ücretsiz masa tenisi kursunda alanında uzman eğitmenler görev yapıyor. Çocukların ve gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen kurslar, hafta içi ve hafta sonları şeklinde devam ediyor.

Kursların devam ettiği sürece masa tenisi kursunda yetenekli olan çocuk ve gençler antrenörler, tarafından tespit edilerek kentte faaliyet yürüten spor kulüplerine yönlendirilecek. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Kış Spor Okulları, bünyesinde devam edecek olan masa tenisi kursu yine spor okulları ile birlikte belirlenen tarihte sona erecek.

Kayıtlar devam ediyor

Masa tenisi kursu ve Kış Spor Okulları'nın kayıt işlemleri devam ediyor. Kurslardan faydalanmak isteyen çocuklar ve gençler, kayıt işlemlerini Sümerpark Ortak Yaşam Alanı içinde yer alan Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'na başvuru yaparak gerçekleştirebilir. Masa tenisi kursu ve Kış Spor Okulları'nın eğitimleri Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde verilecek.

Editör: TE Bilişim