Yeşil-Kırmızılı takımın teknik patron Aytekin Yıldırım, takımın başında çıktığı 8 maçta 22 puan toplayarak takımı zirveye taşıdı.

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Liginde fırtına gibi esen Diyarbakırspor, bu hafta yapacağı maçı kazanarak çıkışını devam ettirmek ve ilk 4 sırayı alacak takımların Play-Offa kalacağı ligde rakipleriyle puan farkını açmak istiyor.

Bugün Seyrantepe Stadında saat 14.00’da başlayacak olan maçta Çermikspor’u ağırlayacak olan Yeşil-Kırmızılı takım, taraftarlarının desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılarak puanını 39’a çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

“Düşmekle değer kaybetmez”

Bu sezon BAL Ligine yükselmek isteyen Diyarbakırspor, 7.haftada takımın başına geçen Aytekin Yıldırım ile iyi bir hava yakaladı. Bu süreçte 9 maça çıkan Yeşil-Kırmızılı takım, 7 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 36 puan topladı.

Sezon sonunda kadar zirvede kalarak Bölgesel Amatör Futbol Ligine yükselmek istediklerini belirten Yıldırım,”Diyarbakırspor’da görev yapmak bizim için onurdur. Bu takımı el birliği ile BAL Ligine çıkarabilirsek bizim için çok daha büyük onur olacaktır. Altın yere düşmekle değer kaybetmez. Diyarbakırspor hangi ligde olursa olsun Türk futbolunun yarım asırlık çınarı ve efsanesidir” dedi.

Editör: TE Bilişim