Diyarbekirspor hafta içi bana göre çok yanlış olan bir kararla, Teknik Direktörü Selahattin Dinçel ile yollarını ayırdıktan sonra, kendisi için çok önemli olan Altındağ maçına Özcan Gökçeoğlu ile hazırlandı.

İdeal kadrosu ile sahaya çıkan takımımız anlaşılmaz bir tutuklukta, tamamen bireysel bir şeyler yapmaya çalışan, dış sahanın aksine şu ana kadar iç sahadaki etkili ve skor alan maçlarına karşı maalesef etkisiz bir oyun sergiledi.

Buna kalecinin laubali hareketleri ve ikinci anlamsız denemesinde yediği golde eklenince, maalesef çok bariz kazanacağı ve kazanması gereken bir maçtan bir puanı ancak kurtarmış oldu.

Önünde çok zorlu bir fikstür olan takımın halen bir teknik direktörü olmaması, (Özcan hoca kalacaksa bu da erkenden açıklanmalı) buna karşı oyuncuların son iki maçta kalitesine yakışmayacak şekilde mücadelesiyle Diyarbekirspor Zirve'den uzaklaşmaya devam ediyor.

Altı yıldır süren ikinci lig hasretine ve bu kadar maddi desteğe karşı bir türlü son noktayı koyamaması bizi üzerken, şampiyonluk hasretinin bu yıl da tekrarlamaması tabi ki en büyük temennimiz.

Türkiye Kupasında Adanaspor maçında büyük bir ihtimalle rotasyonla çıkacak olan Diyarbekirspor hem bu maçta, hem de deplasmandaki lig maçında (Özellikle Lig) etkili olmak zorunda. 

Allah korusun ligdeki kötü bir sonuçta maalesef direk şampiyonluk şansı çok zora girebilir.

Diyarbekirspor için 4 maçlık çok zorlu bir periyot var, bana göre bu yolda en az 10 puan alınırsa, ben takımımızın Şampiyonluk için tekrardan çok etkili bir hale geleceğine inanıyorum.

Amed spora gelecek olursak;

Takımımız kahretmeye bizi şaşırtmaya ve hiç yakışmayacak sonuçlar almaya devam ediyor maalesef…

Sezon başından beri dile getirilen bir santraforun olmamasının ceremesini maalesef her maçta çekmeye de devam ediyor.

Pendik maçında 1-0 geri düşmesine rağmen hemen 1–1  yakalansa da, ikinci yarı oyundan düşüp iki gole engel olamadı ve maalesef sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla ligin dibindeki Şanlıurfa’dan sonra bir üstte görünen Amedspor hem Hacettepe'nin, hem diğer rakiplerin puan almasıyla beraber maalesef düşme tehlikesini iyiden iyiye hissetmeye başladı

Amedspor için gol atamıyor, ama golde yemiyor diyorduk, ama artık kolay gol yemeye başladıktan sonra zaten atamadığı gollerle beraber artık zor günlerde geldi.

Amedspor artık çok acil bir şekilde sahasındaki oynayacağı bütün maçlardan en az altı veya yedi puan çıkarması gerekiyor ki, ikinci yarı iyi transferler (bulunabilirse)  ve ortaya konulacak mücadeleyle bazı şeyler düzelebilsin.

Gerçekten de eski yazılarda da belirttiğimiz gibi şu ilk yarı bir bitse de rahatlasak diye düşünüyoruz, ama ilk yarıda en az 14-15 puan barajını almak zorundayız.

Ayrıca açık ve net söylüyorum Amedspor da bazı oyuncuların görev aldığı yerde inanın altyapıdaki oyuncular hayli hayli oynar, bunu da belirtmekte yarar var.

Başka bir yazıda görüşmek üzere;

Esen Kalın Spor’la kalın...