Doğruları uyguladın,

Mücadele ettin,

İstedin,

Oyununu rakibe kabul ettirdin,

Ve sonuç…

Öncelikle kocaman Tebrikler.

Demek ki rakibin maddi gücü,

Oyuncu transferleri,

Sonuçları senin sahanda yukarıda yazdıklarımı da uygulayınca boşmuş. Demek ki sen Amedspor olduğunu formanın ağırlığını hissedip bunu gösterince, rakipler için her zaman korkulan takım olabiliyormuşsun.

Net söyleyeyim;

İlk yarı 5-0 bitebilirdi.

Hele Sinan attığı golden çok daha basitini kaçırdı ya inanılmaz. Olsun böyle oyun istek olsun, işte o zaman bu takımın hedefleri büyük denilsin.

İkinci yarının ilk 3 dakikası mutlak 2 gol pozisyonu versek de, kalan dakikalar hep kontrollü oyunu tercih eden taraftık.

Şimdi bu oyunu isteği görünce gel de Manisa maçına yanma.

Neyse artık bu maç bitti.

Bu doğruların devamı istek arzu devam etmeli, etmeli ki bundan sonraki maçlarda bu mutluluk güven devam etsin.

Bu maç tabi ki takım olarak çok iyiydik, ama Mansur ve Bünyamin’in orta sahada ki isteği, oyunu kurması ve rakibe oyun kurma izni vermemesi Abdullah Çetin'in sol bekte mücadelesi, özellikle ikinci yarının başında mutlak bir golü engellemesi, Aykan hocanın da maçı yaşaması doğru hamleleri alkışlıktı.

DİYARBEKİR YİNE TEK FARKLA

Diyarbekir için kendi sahasında güçlü rakibi karşısında cezalıların dönmesi ile mutlak 3 puanlık bir maçtı zorlu Edirne müsabakası.

Sahaya ideal hatta rakiplerce de ezberlenen kadrosuyla çıkan takımımızda, ilk yarıda özellikle sağ kanat çok kullanılırken, daha önce birçok kez yazıp söylediğimiz bazı maçlar için plan değişikliği yapılmalı söylemi önümüze yine çıktı.

Organize olamadığımız, kaleyi bulan şutumuzun olmadığı, ilk yarıda özellikle Okan’a verilen adam adama savunma ve forvetlerimizin pas kanallarını iyi kapatan rakip dersine iyi çalışmıştı.

İkinci yarıya gelirsek; biraz daha pozisyon bulabilen, oyununu sahaya süren takımımız bu kıpırdamanın karşılığını Reşo’nun yaptırdığı Fuat’ın penaltısı ile yine 1-0 ile alırken, sahadan galip ayrılmamıza rağmen, yine aman dikkatlik çok fazla olgu oldu maalesef.

Tabi ki galip takım alkışı hak ederken, şampiyonluk özlemi için korkumuzdan, heyecanımızdan isteğimizden adına ne derseniz yine yeniden AMAN DİKKAT diyorum.

Şenol hocanın rakipler tarafından çözülen oyun planını değiştireceğine inanırken, özellikle Okan’ın yine itirazdan aldığı kırmızı kart hem ona yakışmadı, hem de takımına zarar verdi.

1 haftada 3 maç sonunda 7 puan alan takımımız da, şimdi hedef liderliğini korumak olacakken, rakipler için de bir numaralı hedef olduğumuzu unutmayalım.

Başka bir yazıda görüşmek üzere,

Esen Kalın Spor'la Kalın.