Lig başlangıcı anlamında yapılan transferler, belki de kulüp tarihinde yaşanmamış harcama ve sayı anlamında çok fazla oyuncunun eklenmesi ile büyük Ümit'ler duyulan takımımız, ilk başlarda sevenlerine ümit vermese de özellikle 3 maçlık periyotta aldığı 3 galibiyet ve takım olarak daha derli toplu görünmesi mücadeleli oyunu sebebiyle, bir anda kendini Play-Off potasında buldu.

Takımımızda özellikle son Gümüşhane maçında göze çarpan rakibe topu bırakmayan, oyununu kabul ettiren bir oyun ile etkili olurken, göze çarpan en önemli olumsuzluk tek pozisyonda ve çok bariz bir şekilde golü yememiz, bulduğumuz pozisyonlarda etkili son vuruş sıkıntımızdı.

Kalede Abdullah’a ayrı bir parantez açarsak ayağına çok hakim, sakin, genç yaşına rağmen güven veren bir duruşu ile uzun süreli sahalarda olmayacak Bekir’in yerine kafalardaki soru işaretlerini bitirecektir.

Gençlerimize güvenin ileri ki dönemler ve takımın geleceği için çok önemli olduğunu unutmamakta yarar var.

Şimdi çok zorlu bir periyoda giren takımımız da sakatlıkların bir an önce iyileşmesi ve özellikle deplasman da yenemiyorsan yenilme, düşüncesinin ligde önemli yerde olmamıza sebep olacağını düşünüyorum.

DİYARBEKİR ‘DEMİR’ GİBİ

Sezonun ikinci maçında aldığı Buca mağlubiyeti sonrası galibiyetlerini seriye bağlayan takımımızda Kızılcabölük maçının bu kadar zor geçeceğini düşünmemiştim.

Neden zor geçti derseniz;

Öncelikle rakipler oyunumuzu bozmak, topa sahip olmamızı engellemek için hem mücadeleyi üst düzeyde tutup, hem de sert oynama anlamında sahada yer alırken, genelde bir tane de atarsam üstüne yatarım düşüncesinde…

Buna karşılık kaliteli ayaklarımızla topu bizde tutarken, erken bulacağımız gollerle onların direncini kırmak istiyoruz.

Bu maçta buna yakın geçerken, alınan galibiyet kazanma alışkanlığı anlamında önemliydi, tabi özellikle kırmızı kart olayına ve maçın belli bölümlerindeki oyunumuza aman dikkat çekmekte de yarar var.

Açıkçası en büyük güven duyduğumun Şenol Hoca’nın buna mutlaka dikkat çekeceğine ve uyarılarda bulunacağına şüphem Yok.

İki takımımızı da aldıklarını galibiyetlerden dolayı tebrik ederken, başka bir yazıda görüşmek üzere,

Esen Kalın Spor'la Kalın.