Sezona büyük umutlarla başlayan yaptığı transferler ve söylemlerle sevenlerine umut bağlayan fakat ilk haftalarda hele ki Ş.Urfa ve Hacettepe karşısında kendi sahasında bunun tam tersi görüntü veren Amedspor, Sarıyer deplasmanı ve Samsun gibi güçlü bir rakibe karşı gol yemeyip (golde atamayınca) beraberliklerle sahadan ayrılınca bizlere bir silkelenme olduğunu düşünmeye başlattı

Konya deplasmanı öncesi eksikler olsa da yine kalesini gole kapatan takımımız bu sefer 1 tane de olsa gol bulunca çok özlediğimiz galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

Kalede Aziz’in savunmada Abdullah’ın orta saha da ise Hüseyin ve Muhlis’in etkili oyunu ile zor deplasman bize mutluluk getirdi.

Takım olma ve birliktelik adına daha emin adımlar atılmasıyla ve sahada ki mücadele gücü ile formanın değerini anladıkça bu takımın üst sıralara çıkmama gibi bir derdi de olmayacaktır.

Bu hafta sonu direk üstünde ve rakibi olan Gümüşhane takımına karşı son maçlarda iyice düşen, seyirci sayısının artması ve tribünde tek ses olacak şekilde desteklerin sürmesi ile bu maç çıkışımızın devamı olacaktır İnşallah.

DİYARBEKİR 3 PUAN ALIYOR AMA...???

Evet başlıktan da anlaşılacağı gibi Diyarbekirspor yine çok zorlandığı bir maçtan kalitesi ile 3 puan almayı başardı.

Son 8 günde alınan 9 puan sezon başı Selahattin hocanın kafasında şampiyonluk için yeterli olan her maç iki puan düşüncesini de gerçekleştirmeye yardımcı oldu.

Burada sıkıntılı durum ise şu;

Takım olarak kaliteden imkanlardan ve hocadan dolayı bir sıkıntı kağıt üstünde yok ama sahaya bakınca bazen şans golü bazen son dakika golleri ile alınan puanlar kötü oynarken de kazanma adına güzel ama ilerisi için de dikkatli olmamız gerektiği gösteriyor.

Bu maçta Reşo son vuruşlarda etkili olsa,Vedat o sert ve isabetli şutlarını atsa, Serhat yerine daha net bir forvetimiz olsa bu maç çok daha farklı olabilirdi.

Belki Ocak ayına çok var ama görünen şu ki, ilk transfer düşüncesi kesinlikle Forvet olmalı.

Seyirciye gelirsek

Takım 2 de 2 yapmış Pazar günü akşam maçı ama destek maalesef benim beklentimin altında. Seyirci anlamında takımımıza daha fazla destek olmak için ne bekliyoruz onu da bilmiyorum.

Saha konusunda da bir kaç şey yazmakta yarar var

Daha kış gelmeden sahanın durumu beni çok tedirgin ediyor. İnşallah yanılırım ve her hafta maçların oynandığı saha takımlarımıza negatif etki yapmaz.

Başka bir yazıda görüşmek üzere

Esen ve sporla kalın