Maç öncesi düşüncemiz Amedspor için alacağı 3 puan playoff barajına girmesini sağlayıp galibiyet serisi adına bir başlangıç olacağıydı.

Maça gelirsek;

Ortada eski oyun yokmuş gibi olsa da bu saatten sonra oyunun tabi ki önemi olsa da en büyük beklenti sonuç yanı 3 puan. Özellikle Halil ve Sinan'ın yanında Anıl Şahin Bünyamin etkili görünürken takım için en büyük kazanç takım halinde oynama ve kötü oyuncuyu kendi içinde eritecek bir yapıya bürünmesi. Bu etkenlere Aykan Hocanın doğru hamleleri de eklenince 3 puan içerde dışarda Amed için kaçınılmaz oluyor.

Maç içinde sakatlık yaşayan Sıddık’a geçmiş olsun dileklerimi iletirken, 4 maçlık kırılma döneminde neden bir 12 puan olmasın diye düşünmüyor da değiliz. Unutmayalım ki, bu grupta bir galibiyet ile o üst hatta olabilirken 1 mağlubiyet bir anda orta sıralara girmeye sebep olabilir.Nasıl ki Şanlıurfa maçı için aman dikkat dediysek, önümüzdeki Gümüşhane maçı içinde bu periyodun en sıkıntılı maçı olabiliri bir daha ekleyeyim.

DİYARBEKİR ALTIN BULDU

Diyarbekir özellikle liderliğin devamı ve rakiplerin sonuçlarına göre farkı açabileceği Nevşehir maçında ideal kadrosuyla yer alırken, rakipte tanıdığımız ve daha önce ilimizde oynayan oyuncularında olduğu, ne yapacağı belli olmayan ters bir takım ile sahadaydı.

Maç özellikle ilk yarıda deplasmandaki olaylardan dolayı çok gergindi.Öncelikle şunu belirtmekte yarar var ki bu gerginliğin nedeni kesinlikle biz değiliz,orda bize yapılan hakaretler, ayrımcılıklar buna karşılık yine de futbol sahada oynanır diye düşünüp saha içine geçersek, ilk yarı iki takımında üstünlük mücadelesi ile geçerken özellikle kırmızı karta kadar vasat gidiyordu (Sakatlık yaşayıp hastaneye kaldırılan İbrahim kardeşimize geçmiş olsun dilerim).

Kart sonrası etkimizi artırırken gol bulamadık ama 2.yarı için de o ümidi aldık.

2.yarı oyuncu değişikliği ile başlayan takımımız baskıyı kurmaya başlasa da özellikle şut çekmeme anlamsızlığı, kanatlardan etkili olamamak ve son vuruş beceriksizliği golün gelmesini çok geciktirdi derken, formasının numarasının hakkını veren Okan ile altın değerinde 3 puan geldi çok şükür

Anlaşılan şu; bu takım bizi hasta edecek ama şampiyonlukta gelecek İnşaallah

Başka bir yazıda görüşmek üzere

Esen Kalın Sporla Kalın