Lig yarışında Play-Off için savaşan Amedspor, önceki maç Ankara Demir karşısında 10 kişi kalmasına rağmen aldığı beraberlik sonrası iç saha da oynayacağı Sancaktepe maçı öncesi yenilmezliğini sürdürmek ve 3 puan alarak iddiasını sürdürmek amacındaydı.

Her ne kadar rakip takımın hafta içi yayılan olumsuz haberleri sonrası;

Maç olur mu?

Rakip altyapı ile mi gelir?

Saha da nasıl mücadele olur?

Sorularına karşılık internetten canlı izlediğimiz maç, her zaman söylediğimiz oturmuş kadro, mücadele, birbirlerini tanıma adına Amedspor'un oluşturduğu oyun kimliğini sahaya yansıtmasıyla bir kazaya uğramadan 3 gol ve 3 puan ile tamamlandı.

Saha da gördüklerimize gelirsek;

En geride Abdullah her geçen gün ben buradayım derken, oturan savunma hattı biraz ağır kalma sorununu da çözerse tam olacak.

Orta sahada Mansur'un yıllanmış şarap misali oyunu, sağda Serkan'ın etkisi, Sinan'ın gollerine dönmesi, bence kötü oynasa da Mesut golü ve Halil İbrahim’in kanatlardaki etkisi ile tüm takımın mücadelesiyle gelen 3 puan, ligin ilk yarısının bitmesine yaklaşırken Play-Off için inadın sürmesine etkili oldu.

Burada bir negatif parantez sonradan oyuna giren Batuhan için söylenebilir, bunun sebebi de ondan beklentimizin fazlalığıdır.

Aykan hoca ve ekibini de tebrik ederken, bu haftayı bay geçecek takımımız da bu kısa ara daha sonra oynanacak sıkışık fikstürde ilk yarının son maçları öncesi artı olacaktır diye düşünüyorum.

Başka bir yazıda görüşmek üzere,

Esen Kalın Spor'la Kalın.