Amedspor için son Niğde beraberliği sonrası Ergene maçı hem Play-Off yarışı içinde olma adına, hem de kısa bir ara verdiği galibiyet serisi için yeni bir başlangıç yapma anlamında önem arz ediyordu.

Takım için özellikle bu sezon mücadelesi ve attığı gollerle önemli olan Yusuf’un sakatlığında onun bölgesi için Mesut’un tercihi ile maça başlayan Amedspor’da erken yenilen kolay gol şok etkisi yaratsa da, sahanın en iyilerinden kaptan Mansur’un sahneye çıkması ile sıkıntıyı üzerimizden atıp sahaya ağırlığımızı koymamızla maç istediğimiz sonuca geldi.

Maç için oyun olarak çok iyi diyemesek de takım olarak mağlubiyetten dönebilmemiz,  özellikle sağdan etkili ataklarımız, oyunun her alanında Mansur'un etkisi,Halil ve Sinan'ın gollerine devamı, savunmanın ve Abdullah’ın yediğimiz gol dışındaki dikkati, beni mutlu etse de zorlu rakiplerle yapılacak maçlar öncesi bu oyunun bize yetmeyeceği konusunda benim kadar teknik ekipte mutlaka dikkat çekecektir, çekmelidir.

Puan durumuna gelince; tabi ki bizim de Çorum maçımız eksik olsa da özellikle sıralama da altımızda olan bazı takımların maçları da eksik ve bu da sıralamayı etkileyecektir.  Onun için devre arasına kadar ne kadar çok puan toplarsak, 2. yarı için daha olumlu olur.

Şimdi önümüzdeki maça kadar 10 günlük bir boşluk, ilk yarının sonuna kadar ki sıkışık fikstür ve zorlu maçlar öncesi takım adına iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Son olarak rahmetli kaptan Şehmus ÖZER'in vefatının haftasında değerli kaptana Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Yetkililerin bu maç öncesi stattaki ekrana kaptanın resmini vermelerini alkışlarken burada beni üzen ve şaşırtan ise, özellikle oyuncu grubunun attıkları golleri ona hitap edecek şekilde Sevinç'lerini yapmaları ile bir kez daha yad edilmesi çok daha güzel ve anlamlı olacaktı diye düşünüyorum. (Her gol sonrası formasını göstermek, stattan gol sahibi olarak hep onun ismini anons etmek vs....)

Zorlu maçlar öncesi takımımıza Başarılar dilerim.

Başka bir yazıda görüşmek üzere,

Esen Kalın Spor'la Kalın.