Amedspor da beklenen hatta yılan hikayesine dönen seçim çok şükür yapıldı.

Başta Metin Kılavuz ve yönetimine emekleri için teşekkür ederken, Çetin bey başkanlığındaki yeni yönetime de hayırlı olsun diliyorum.

Seçim de bu oldu, şöyle konuşuldu, eksiklikler bunlar demenin, bunlara girmenin pek yeri değil. (Şahsi fikrim ses konusu dışında güzel bir düzenleme yapılmıştı.)

Bizim için önemli olan bu yönetim ne yapacak.

Tahminim çok hızlı bir şekilde görev dağılımı yapacak olan kurul üyeleri içinde isimler anlamında iş dünyasında bilinen kişiler varken, açıkçası belki de çok tanımadığınızdan dolayı teknik anlamda işi üstlenecek kişi sayısı maalesef az görünüyor. Belki de bizleri endişelendiren de bu sanırım.

Biraz önce belirttiğim gibi ligin başlamasına 25-26 gün kalmışken ve takımdaki oyuncu grubunun yokluğu da düşünülünce çok doğru adımlar atılmalı.

Burada hep belirttiğim konuyu bir daha işleyebiliriz.

Ya çok para harcayıp belirsiz bir şampiyonluk için özellikle de çok fazla iyi kalmayan oyuncular toplanacak,

Ya da çıkıp süre isteyerek daha sağlam adımlarla doğru işler yapılacak, (Altyapı ve ümit vadeden gençler ve tecrübelileri iyi kaynaştırmak gibi).

Tabi ki maddi gücün futboldaki yerini unutmuyoruz.

Ama yüzlerce örnek vardır ki çok harcayıp yıllarca üzülen takımlar da var.

Tekrardan yeni yönetim kuruluna başarılar dilerken, acele edip sonradan sıkıntı yaşamamak İçin ‘AMAN DİKKAT’i de ekliyorum.

Unutmadan Sayın Mehmet Kaya ya da bu takımın ve İl’in bir teşekkür borcu var, bu da unutulmamalı.

Başka bir yazıda görüşmek üzere,

Esen Kalın Spor’la Kalın.