Diyarbakır-Mardin karayolunda traktör ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, hafriyat yüklü bir kamyon ise, taşıdığı yükü boşaltmaya çalıştığı sırada ters döndü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Diyarbakır-Mardin karayolunda traktör ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Olay, Diyarbakır-Mardin karayolunda meydana geldi. Mardin istikametine seyir halinde olan minibüs, önündeki traktörün römorkuna çarpıp yoldan çıkarak takla attı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör de ön tekerlekleri yerinden çakarak savruldu.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 2 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hafriyat döken kamyon ters döndü

Diyarbakır’da hafriyat yüklü bir kamyon ise, taşıdığı yükü boşaltmaya çalıştığı sırada ters döndü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Olay, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Fabrika Mahallesi'nde bulunan hafriyat alanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kentin hafriyatlarının döküldüğü alana gelen moloz yüklü kamyon, yükünü boşaltırken ağırlık nedeni ile ters döndü.

Olayı gören çevredeki vatandaşların yardımı ile ters dönen kamyonda bulunan şoför bulunduğu yerden çıkarıldı. Sürücü şans eseri yara almadan kurtarılırken, ters dönen kamyonda maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Editör: TE Bilişim