Diyarbakır’ın en büyük dinlenme ve yaşam alanlarından olan Koşuyolu Parkı içinde uyuşturucu satıldığı şikayeti üzerine Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda başlatılan denetime katılan Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, emniyet güçlerinin de destek verdiği  çalışma ile park içinde uyuşturucu tacirlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde gerçekleşen geniş katılımlı denetlemede uyuşturucu izine rastlanmadı.

Diyarbakır’da son dönemlerde artan şikayetler üzerine belediye zabıtaları ve emniyetin katıldığı eşgüdümlü çalışmayla park ve yaşam alanlarında uyuşturucu denetimleri başlatıldı.

Vatandaşların şikayeti üzerine Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda başlatılan çalışmaya Bağlar Belediyesi ve emniyet destek verdi. Zabıta ve  emniyet ekiplerinin katılımı ile Koşuyolu Parkı içinde uyuşturucu madde denetimi gerçekleştirildi. Parkın içindeki her yeri didik didik arayan ekipler, zehir tacirlerini bulmaya çalıştı. Yapılan çalışmalarda park içerisinde uyuşturucu maddelerine ve bu işle ilgisi olan kimseye rastlanılmadığı kaydedildi.

Mahalle aralarından sonra park ve dinlenme alanlarında da uyuşturucu satışları yapılarak toplumun huzurunun bozulduğuna dikkat çeken vatandaşlar, kurumların  işbirliğiyle başlatılan denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Editör: TE Bilişim