Değerli okuyucularımız; liglerin bitmesi sonrası biraz ara verdiğimiz köşe yazılarına devam ediyoruz.

Bal Ligi’nde 5 takımımızın maçları devam ediyor.

4 takımımızın oluşturduğu grupta Diyarbakırspor liderliğini sürdürürken, kalan 2 maç öncesi önemli bir avantajı da elde etmiş durumda.

Diğer grupta ise Bağlarbelediyespor son maç öncesi Çarşamba günü alacağı galibiyet ile kendi göbek bağını kesecek ve gruptan çıkma şansını inşallah yakalayacaktır.

İki grupta tamamlanan maçlar sonucunda bir gruptan bir takımımız diğer gruptan Bağlarbelediyespor'un tek maçta eleminasyon sisteminde karşılaşacağı Bal Ligi heyecanı son sürat devam edecek gibi görünüyor.

Uzay TV de yayın hayatına başladığımız “SPOR ATEŞİ” ile bol bol konuşma fırsatı bulduğumuz Bal Ligi’nde hedef tabi ki bir takımımızın 3. Lig bayrağını alması ve profesyonel liglerdeki takım sayımızın artması.

Gelelim Amedspor kongresine ve 19'una kalan kongre de olumlu,olumsuz gözlemlerimiz ile düşüncelerimize;

Öncelikle Selahattin Yıldırım başkanlığında oluşan yeni yönetime başarılar diliyorum.Hayırlı olsun

Başkan Yıldırım kimdir? Yönetimi nasıldır? Hedefleri nedir hepsine gelecek yazımda yer vereceğim.

Kongreye dönersek;

Kongre süreçleri nasıl ilerler?

Delegeler gelir (Basın ve misafirler delegelerden ayrı yerlerde kongreyi takip eder) raporlar okunur,düşünceler olumlu olumsuz dile getirilir, ayrı ayrı oylanır en son ise başkanlık ve kurullar için tercihim kapalı olmazsa açık oylamalar yapılır.

Cumartesi ne oldu derseniz?

En az 6 en fazla 9-10 delege el kaldırdı indirdi.(Fotolarda net görünüyor)

Peki geri kalan delegeler?

Ne evet dediler ne de hayır,yani sadece izlemekle yetindiler ve sonuç çoğu insanın anlayamadığı,anlamasa da sormadığı borçlar, gelirler-giderler ile Amedspor kongresi tamamlandı.

Bakın Efsane Diyarbakırspor'un son 3 kongresinde izleyici olarak bulunan biri olarak şunu belirteyim;

Maalesef çok fazla benzerlikler var, çok fazla ama'lar var ama soran kurcalayan çok az.

Peki bunlar sonucunda nasıl olur bu yönetim derseniz

Futbol kulüpleri için en büyük güç maneviyatın yanında maddiyattır.

Eğer bunlarla ilgili sıkıntı olmazsa,doğru hamleler yapılırsa,şeffaf olunursa,sabır da bunlara eklenirse neden başarılı olunmasın?

Bekleyip göreceğiz.

Son olarak bizler takımlarımızın iyiliğini düşünüp yazılar yazarken bu ve bunun gibi yazdıklarımızdan söylemlerimizden rahatsız olanlarda olabilir.

Onlara da bir tavsiyem;

Takımların geleceği için lütfen araştırın,sorgulayın hatta fikirlerinizi belirtin. Belirtin ki son üzülen,ah vah eden,eskiden böyle bir takımımız vardı şöyle başarılıydı böyle işlere imza attı “AMA” demeyen,çocuklarınıza miras takımlarımız olsun

Başka bir yazdı da görüşmek üzere

Esen Kalın Spor'la Kalın