Bazen takımlar için kırılma noktaları vardır. Diyarbekir için en belirgin nokta yanlıştan hemen dönüp Şenol hoca ile yeniden el sıkışmak oldu.

Bir antrenör ne yapar?

Takımını elindeki malzemeye göre en iyi şekilde hazırlar, maç içinde B-C-D planları vardır, sahadaki duruşu ile oyuncularına güven verir.

İlimizi bilen hem oyuncu, hem antrenör olarak buraya hizmet eden Hocamız farkını ortaya koymaya devam ediyor.

Malatya Yeşilyurt karşısında Okan’ın frikik golüyle galip gelen takımımız rakiplerinin puan kayıpları ile haftalardır averajın lideri belirlediği ortamdan artık puan farkıyla liderliğini perçinledi.

Burada az gol yemek tabi ki savunmanın ve kalecimizin önemini gösterirken, takım halinde savunma yaparak bu işi çözdüğümüzü söylemekte yarar var.

Son maçlarda çok zorlanıyor olsak da alınan her artı 3 puan liderlik ve sonundaki şampiyonluk için çok önem arz etmekte…

Son bir tebrikte bu maçta penaltı kurtarıp yükselen formuna bir yenisini ekleyen Kalecimiz Salih'e…

AMEDSPOR DA BASİT GOLLER PUANDAN ETTİ

Amedspor 3 maçlık galibiyet periyodu arkasından hem yazıp, hem de söylediğimiz zorlu maç trafiğine Sarıyer maçı ile başladı.

Sahanın kötü görüntüsü beni şüphelendirse de şahsi beklentim, Rakibin her sezon rakip olduğumuz ve tanıdığımız bir takım olmasından ve aldığımız galibiyet serileri sayesinde öz güven kazanan takımımızın en kötü 1 puan ile döneceğiydi.

İlk yarı fena görünmeyen bir oyun varken, ikinci yarı yediğimiz iki gol, ne oynadığımızı çözemediğimiz oyun anlayışı ve değişiklikler ile bir anda 2-0’a gelen skorla deplasmandan elimiz boş döndük maalesef…

İnan'ın ilk yediğimiz golde kullandığımız korner sonrası kalecinin oyunu rahat başlatmaması kuralını hadi başladı, topu alan oyuncuyu döndürmeme hadi o da döndü, gole gelen adamı takip edip vurdurmama kurallarının hepsini rakip Leh'ine uygulandığı pozisyonda tabi ki onlarda 1 puana razı olduğu maçta piyango gibi gole çok sevindi.

İkinci golde ise golü atan oyuncu bile bu kadar rahat nasıl kaldım ve golü buldum diye şaşırmıştır herhalde…

Bakın;

AMEDSPOR tabi ki yenilecek, tabi ki kötü de oynadığı zamanlar olacak, ama bu kadar basit, kötü, manasız gol yemek yakışmıyor, yakışmaz, yakışmayacak…

Son olarak iki takılımızın da kupa mesaileri ve bir hafta sonra da lig maçları var.

Burada iki takımımızda büyük ihtimalle kadrolarında değişiklikler yaparak çıkacaktır. Fakat ilimizi ve sevenlerini üzmeyecek sonuçlar alarak kupada da ilerlemeleri kötü de olmaz.

Çünkü sıkışık bir program yok.

Başka bir yazıda görüşmek üzere,

Esen Kalın Spor'la Kalın.