İlk yarıyı sezon başı kurulan kadro ve isteğe göre hiç iyi bir yerde bitiremeyen, devre arası çok fazla sürkülasyon ile takımı yenileyen, Turan İlgin ile de bir başlangıç yapmak isteyen, Diyarbekirspor'un Play-Off sınırında olan Nevşehir karşısında ne yapacağını herkes gibi bende merak ediyordum.

Maça çıkan 11 ve oyuncu grubu hakkında çok fazla bilgi sahibi olmasak da, ilk yarı kaçan çok net 2 pozisyon ve özellikle Ahmet’in kanadından gelen ataklar açıkçası beni mutlu etti.

Maçı izlerken takımda ilk baktıklarım;

İlk yarı gibi mücadele ve istekte etkisizlik olacak mı?

Golleri bulup sonradan oyundan düşecek mi?

Kaledeki sıkıntı ne durumda?

Kanatlar etkili olacak mı?

Belki de en önemlisi il'in takımının sahiplenmesi ne durumda?

Bu sorularımıza cevap bulduk mu derseniz,

Biraz daha gözlemlemek ve izlemek lazım…

Fakat şunu net belirtebilirim;

En az 3 iyi ve nokta transfer gerekli.

Bence takımımızda üst üste alınacak galibiyetler ile takım ve şehir havaya girecek, hem sahiplenme, hem de ligdeki durum daha iyi yerlere gelecektir.

Maç öncesi yeni başkan Turan İlgin ve yeni yöneticiler ile basının buluşmasında dikkatimi çekenlere gelirsek;

Birincisi çok içten ve cana yakın bir karşılama, ilgi alaka gördüm.

İkincisi Turan bey ve yöneticilerin hırsı İsteği iyi niyetli yaklaşımı ve ilgileri beni hem mutlu etti, hem de ümitlendirdi.

Yolları açık olsun

AMEDSPOR KÖTÜ BAŞLADI

İlk hedefi ligde kalma, gidişata göre de Play-Off kapısını zorlama olacak olan Amedspor canlı izleyemediğimiz maçta, ligin 2. yarısına mağlubiyet ile başladı.

Aldığımız bilgiler ve okuduğumuz yorumlar ile takımımızın iyi oynadığı, fakat oyuncuların yeni olması ve ilk maçın deplasmanda olması maalesef en az 1 puan ümidimizide kırdı.

Net belirtmekte fayda var;

Takımımızın transfer ihtiyacı var. Bunun yanında ben bir birine alışma ve doğru KADRO TECİHLERİ ile üstlere çıkacağına İnanıyorum.

Burda önemli olan, bunu çok kısa zamanda yapabilmek.

Başka bir yazıda görüşmek üzere,

Esen Kalın Spor'la Kalın.