Lig lideri olursan,

Az gol atmana rağmen en iyi savunmayı yaparsan,

Maddi anlamda ligin en rahat takımıysan,

Tabi ki her rakip için en büyük hedef ve amaçsın.

Çünkü seni yenmek hem büyük moral, hem prestij, hem de direk hedef oluyorken sen ne yapacaksın.

Birincisi kesinlikle gol bulmak zorundasın.

Her zaman ne deriz; ne kadar yersen ye, bir fazla attığın gol sana puanları en sonunda da şampiyonluğu getirir.

Sakarya kupa maçı hariç Alemdağ maçı sonrası hep dediğimiz gibi, bir fazla gol ile liderliğe kadar yükselen takımımız da Fatsa maçı düşündüğüm gibi zor geçti.

Özellikle Emir ve Okan'ın cezası bizi etkilerken orta saha da oyun kuran, yapan, etkisini gösteren, pasları ve vuruşları ile tıkanan oyunu açan oyuncu eksikliği bu Maçta etkisini gösterirken, en büyük mutluluk rakiplerin kaybettiği puanlar oldu.

Şimdi hafta içi mesaisinde Edirne ile oynayacak. Takımda şahsi fikrim Buca iç saha maçı dahil en zorlu rakiple oynayacağız.

Futbol şansının da yanımızda olmasıyla hep yürek ağızda oynadığımız maçların bu hafta ile son bulması ve rahat bir galibiyet almak dileğiyle takımımıza başarılar diliyorum.

Değerli okuyucularım iki yıl önce paylaştığım bir yazı önüme yine çıkınca aslında hiç bir şeyin değişmediğini görmek bende hem üzüntüye, hem de şaşkınlığa sebep oldu.

Yazımı bir kez daha paylaşıp yorumu size bırakıyorum.

Başka bir yazıda görüşmek üzere,

Esen kalın Spor'la Kalın.

Burası “DİYARBAKIR”

Bu resimde gördüğünüz spor sevdalıları Diyarbakır’da Voleybolun, Basketbolun Hentbolun vs... Özlemiyle bir Diyarbakır takımı yerine Ankara temsilcisini izlemekle yetinmek zorunda kalıyor maalesef (Bu güzel müsabaka için emeği geçenlere teşekkürler.)

Bu müsabaka ile GURURLU fakat İlimiz Spor’u adına bir o kadar da üzgün ve düşündürücü olanı da bir kez daha hatırlatmak gerekir.

Yıllarca Bu güzel şehirde voleybol da Dicle Üniversitesi Bayan takımı ile 1. Lig

Byk.Şhr.Diski ile 2. Lig ve nice takımlarla 3. Lig.

Basketbol da Ebbl ve 2. Lig’de Yine Üniversite, Diski, Bağlar Bld ve daha nice kız erkek Basketbol takımları.

Polis Gücü Hentbol 1. lig takımıyla bu heyecanları  hepimiz yaşadık yaşattık

Peki ya şimdi nerde bu branşlar.

(Bir 3. lig futbolcusu ile Basketbolda 2 hatta 3 sezonu kurtarır altyapılarda yine söz sahibi olunabilir.Peki yapabilirmiyiz????

Not: Bir ekleme yapayım Antrenör Tesis ve Çocuklarımızla geçmişte köküne kadar Yaptık yine yaparız. Buradaki sorunun muhatabı yöneticiler maalesef…