Değerli okuyucularım; Diyarbekirspor için geçen hafta yazdığım ve başlığına da taşıdığım Diyarbekir Pazar günü o liderliği A-LA-CAK söylemimiz çok şükür gerçekleşti.

Edirne’nin hem play-off şansının devamı hem de kişilikli duruşu ile Buca rakibine mağlup olurken, bizde kendi sahamızda galip gelince hak ettiğimiz olması gereken yere yani liderliğe tekrar yükselmemiz, hem de 3 puan farkla olması bizi çok mutlu etti

Özellikle stadyumda maçı izlerken Edirne’nin golünde yaşanan sevinç ve maç sonrası,inanın görülmeye değerdi.

Şimdi 1 Mayıs'ta Arnavutköy ile çok önemli bir final maçımız daha var

Sporun içinden gelen, son dakikalarda çok sevinç ve hüznü yaşamış tecrübe etmiş biri olarak hatırlatmakta yarar görüyorum.

Evet, çok önemli 3 puan alırken, Edirne’nin ahlaklı mücadelesiyle 3 puan farkla liderliği de geri aldık. Evet, hanemize şampiyon yazdırdık.

Ama asıl şimdi çok daha dikkatli, istekli, mücadelesi yüksek son 90 dakikayı oynayıp işimizi ciddi yaparak bu maça çıkmalı, bu kadar yaklaşmışken olabilecek oyunlara karşı hazırlıklı olmalıyız. Bu bu kadar net.

Sancaktepe karşısında alınan galibiyet ve 3 puan ama kaçan puanları düşününce hem heyecansız hem de ah vah dedirtecek bir üç puan olma dışında sadece kadroya girebilen ve oyun içinde katkı sunan gençlerimiz adına da sevinç ve mutluluk verici bir galibiyet 

Amedspor için sezon bitimi, bekleniyor artık bu net.

Peki neler olacak, neler olmalı derseniz.

Bir kere kesinlikle yönetim içinde bir güçlenmeye ihtiyaç var.

Şahsi fikrim Başkan Çetin Alsaç'ın kesinlikle devam etmesi, bu yıl alınan tecrübe ve derslerle gelecek yıl artık şampiyonluğa oynayacak haklı olarak insanlarımızda Amedspor sevenlerinde anlamsızlaşan sıradanlaşan 2.lig belasından sıyrılıp PTT 1.lig için takım kurulmalı maddi manevi güçlü az ama öz bir yönetim kurulmalı, profesyoneller ile çalışmaktan çekinilmeli ve yetenekli gençlerle tecrübeli oyuncular iyi harmanlamalı.

Şimdilik böyle üstten geçiş yapmış olalım.

Lig bitince daha detaylı nokta nokta söylemlerimizle içimizdekileri aktarmaya devam edeceğiz.

Başka bir yazıda görüşmek üzere

Esen Kalın Spor'la Kalın